miercuri, 3 decembrie 2014

Asociația „Doamna Stanca” a creat un cont bancar pentru domnul Sandu Dumitru! Vă rog mult să-l dați mai departe. Contul e deschis pe numele Asociației „Doamna Stanca”

Asociația „Doamna Stanca” din București a creat un cont bancar pentru ajutorarea domnului Sandu Dumitru. Cine vrea să trimită bani pentru dânsul o poate face în contul RO 11 BRMA 0999 1000 6757 5240 deschis la Banca Românească. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis diverse ajutoare pentru el, dar și celor care și-au manifestat intenția de a-l ajuta într-un fel sau altul. Vrem să îi găsim, măcar pentru perioada lunilor de iarnă, o cameră sau o garsonieră și să-i plătim din acești bani costul chiriei. Restul i-i vom da pentru celelalte nevoi materiale. Ideal ar fi fost ca dânsul să accepte să stea într-un așezământ social, dar refuză cu tărie asta. Nu sunt în măsură să îl judec. Cu siguranță că în atitudinea sa refractară o pondere apreciabilă o au traumele din trecut. Vă rog să difuzați prietenilor și cunoscuților dumneavoastră mesajul. Măcar să îl ajutăm cu ce putem. Domnul să vă răsplătească dragostea! (Ciprian Voicilă)

2 comentarii:

  1. pe ce nume e deschis contul? nu stiu ce sa completez la beneficiar - va rog sa precizati daca titularul contului e Sandu Dumitru sau trebuie scris numele asociatiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe mine ma intereseaza informatia ceruta in comentariul anterior

    RăspundețiȘtergere