luni, 21 noiembrie 2011

Ajutor, prietena mea are cancer



Zilele trecute m-am intalnit cu Ana. De obicei, zambitoare si cu buna-dispozitie, acum avea un alt zambet, tacut, aproape amar. Primise rezultatul analizelor pe care le-a facut pentru durerea de mana care o chinuia de cateva luni. Diagnostic: Osteosarcom conevntional predominant osteoblastic, traducere: cancer osos.

Optiunea pentru tratamentul cu mai bune rezultate din Viena, Austria sunt sa plateasca singura costurile sederii la Viena si ale tratamentului: peste 1000 euro/zi din cate am aflat, iar plecarea cu formularul E112 pare de neatins. Tratamentul aici nu pare sa promita prea mult, dar are si el costurile lui ascunse, plus o operatie destul de complicata de plombare a osului sau de inlocuire partiala.

Pe Ana o cunosc de la 7 ani, am fost cele mai bune prietene pentru multi ani. E genul de om bland, generos, harnic, sincer, iubitor de copii.. genul de om care face lumea putin mai buna.
Tot ce sper este sa poata avea la un moment dat proprii ei copii, sper sa o pot vedea si peste 10 ani ca sa povestim prin ce a trecut anul acesta.


Va rog din suflet, sa o ajutam si noi pe Ana.
Ena

Conturile Anei-Maria Doru sunt:

RON 63INGB0000999901570789 ING Romana
EURO 80RNCB0081071876010001 BCR Izvor


Publicat de Ena și Alexandra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu